PortFOlio

Aloitin yritystoimintani täysipäiväisesti maaliskuussa 2018. Näin ollen yritykseni on vielä suhteellisen nuori, mutta tästä huolimatta toiminimeni listoilla on jo monta upeaa asiakkuutta. Näistä lisää alla.

Ajankohtaista: Toukokuusta 2019 lähtien olen äitiyslomalla.


Flow Kosmetiikka

 • somesisältöjen suunnittelu & toteutus

Korento Cosmetics

 • somesisältöjen suunnittelu & toteutus

Social Sisterhood

Kurtis

 • Nettisivujen tekstisisältöjen käännöstyö (SEO-tekstit), engl-suomi

Vanelja

 • Dreamy Season e-kirjan käännöstyö (suomi-engl.)

TerapiaLampi

Hehku Wellness

 • projektiluontoinen somesisältöjen suunnittelu & tuotanto (IG & FB)

Kauneushoitola Hilla

 • projektiluontoinen somesisältöjen suunnittelu & tuotanto (IG & FB)

Urheiluhieroja Tanja Huusko

 • uudet nettisivut yritykselle + sisällöntuotanto (tekstit) sivuihin liittyen

Fysioterapia NaisFeeling

 • somekampanjan toteutus

By Pinja

 • uutiskirjeiden suunnittelu sekä toteutus

Wartisan

 • verkkokaupan tuotetietojen päivitystyö

Ilonsäde

 • tekstien editointityö

 
Innostuin erään kouluprojektin myötä kehittämään yritykseni kotisivuja ja ajattelin Violan sopivan sisällöntuottamiseen. Projekti laajeni hieman matkan varrella ja loppupeleissä kotisivut menivät kokonaan uusiksi. Tämä oli ihan loistava päätös, koska kotisivuista tuli juuri sitä mitä toivoin ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen! Yhteistyö sujui erinomaisesti ja sain Violalta apua kaikissa ongelmatilanteissa. Suosittelen!
— Urheiluhieroja Tanja Huusko / Tanja Huusko
I have to say that there is one person who was -totally- priceless for me during this project helping me with the proofreading and translations and that jewel is @nygrenviola . Viola is a dazzling writer, content creator and a blogger who has helped me also before with my publications and who’s work ethic is just 💎👌🏽. She’s a rare find that lady. Totally recommending her if you need help with texts, contents etc. Go check her out!
— Vanelja
Viola on tehnyt yrityksellemme uutiskirjettä usean kuukauden ajan ja yhteistyö hänen kanssaan on sujunut mitä mahtavimmin! Uutiskirjeet ovat olleet sisällöiltään monipuolisia ja inspiroivia. Ajoittain olemme antaneet aiheiksi tiettyjä tapahtumia ja kampanjoita, joiden ympärille Viola on rakentanut kirjeen ja toisinaan Viola on suunnitellut kirjeen kehitellen itse täysin sen sisällön. Suosittelen Violaa enemmän kuin lämpimästi vastaavanlaisiin projekteihin!
— Pinja Tuominen / By Pinja
Halusin saada markkinointiini yhtenäistä linjaa ja selkeyttää kokonaisuuksia. Löysin Violan tarjoamat palvelut sattumalta juuri oikeaan aikaan ja otin yhteyttä. Ilokseni Viola oli heti valmis auttamaan ja palvelu oli hyvin ystävällistä ja osaavaa. Toiveitani kuunneltiin ja yhteistyö oli sujuvaa. Olen hyvin tyytyväinen saamaani palveluun.
— Aino Isotalo / Naisfeeling
Työt kasaantuivat yhtäkkiä ja tarvitsin pikaista kriisiapua verkkokaupan päivitystöihin. Tarjouksia tuli moneltakin taholta, mutta Viola tuntui heti sellaiselta kenen kanssa voisi olla kiva työskennellä. Ja olihan hän juuri sellainen, olin aivan hämmentynyt siitä kuinka helposti, luontevasti ja hyvin kaikki sujui. Työskentely oli joustavaa, ystävällistä ja tehokasta. Varmasti tulen itse käyttämään Violan apua uudemman kerran ja suosittelen samaa muillekin.
— Wartisan.fi